FAQ

Vanliga Frågor Om Våra Injektionskurser

Vi utbildar endast legläkare, tandläkare och sjuksköterskor.

Absolut! Det är möjligt att gå en separat kurs eller kombinera dem.

Nordic Skin Academy tillförser dig modeller under utbildningsdagen men du har även själv möjlighet att tag med dina egna modeller.

Vi begränsar antalet kursdeltagare till max tre då vi vill lägga hög fokus på varje kurskandidat under den praktiska delen.

Som legitimerad läkare / tandläkare / sjuksköterska behöver du ha en medicinsk ansvarig läkare anknuten till dig, för delegering av vissa läkemedel. Vi gör det enkelt för våra utbildningsdeltagare att ta del av den tjänsten till en reducerad kostnad. Det innebär att du har möjlighet att beställa läkemedel i den mängd och frekvens du önskar 12 månader.

När du är klar med din utbildning får du en goodiebag vars produkter du kan bruka till din första kund! Goodiebagen innehåller: 1 ml filler Stressboll Kurskompendium Information om annat filler material du kan använda på kliniken

För dig som kurskandidat är det helt kostnadsfritt att ta med din egna modell. Endast modellen betalar en modellpris på 1200kr / ml om det är injektionsbehandling botulinum toxin eller filler behandling

Vanliga Frågor Om övriga Kurser

Register

Intresserad av våra utbildningar ?