Viksjö

Viksjöplan 47, 175 45 Järfälla, Sverige

  • Telefon:+000000000
  • E-post:Elisabeth@nordicskinklinik.se

Våra öppettider Och Stängningstider

  • Monday:06:20 PM to 07:20 PM
En ledande skönhetsklinik i vackra Viksjö. Här kan du hitta allt från lyxiga restauranger till små mysiga barer, shopping och attraktioner.

Viksjö är också ett nav för kollektivtrafiken och du hittar både tunnelbana, pendeltåg och bussar som tar dig runt hela Stockholm. Vår Legitima personal i Viksjö hälsar dig varmt välkommen in på ett besök, här kan du unna dig en lunchrast botox eller till och med få en ansiktslyftning.

Våra kliniker erbjuder samma behandlingar var du än är.

Våra Behandlingar I Viksjö

Viksjö Erbjuder En Mängd Olika Behandlingar För Dig Och Din Kropp. Behandlingar Kan Innefatta Hud åtstramning, ärrkorrigering, Oönskad Hårväxt, Svettminskning, Fettminskning Eller Avlägsnande Av Ytliga Kärl

Nordic Skin Academy

Alla våra utbildare är certifierade och licensierade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet inom branschen och noggrann precision i det arbete vi utför ser vi till att du får bästa möjliga behandlingsresultat. Vi utbildar endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor i injektionsbehandlingar. Vår specialistläkare Alex Sajjad och hans team ger dig utbildning i bland annat botulinumtoxin och fillers på olika nivåer och har idag utbildat flera andra estetiska terapeuter runt om i Sverige. Hos oss får du chansen att ta ett steg in i branschen och kunna behandla marknadens alla behandlingsområden.

Mer Om Akademin

Konsultation

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi varmt en konsultation hos våra erfarna behandlare som då genomgår en behandlingsplan med dig. Under konsultation visar vi också bilder på andra resultat och kombinerar det med medicinska kunskaper, så att vi kan uppnå dina specifika önskemål.

FAQ'S

Ja! Som ny kund är det viktigt att du ska få betänketid på minst 48h innan din estetiska injektionsbehandling enligt den nya lagen som började gälla från 1 juli 2021

Intresserad Av En Behandling?

Boka En Behandling Eller Konsultation Idag!

Boka tid