Solna

Eugeniavägen 18b, Solna, Sweden

  • Telefon:0840811144
  • E-post:info@nordicskinklinik.se

Våra öppettider Och Stängningstider

  • Monday:10:00 AM to 07:00 PM
  • Tuesday:10:00 AM to 07:00 PM
  • Wednesday:10:00 AM to 07:00 PM
  • Thursday:10:00 AM to 07:00 PM
  • Friday:10:00 AM to 07:00 PM
  • Saturday:10:00 AM to 06:00 PM
  • Sunday:10:00 AM to 06:00 PM
Med flera års erfarenhet av estetiska behandlingar, injektionsförfaranden och kirurgi erbjuder vårt team av legitimerad personal en skräddarsydd behandling efter dina önskemål.

Standarden på sjukvården på NSK Solna är känd för sin kvalitet och ett dedikerat kvalitetsledningsteam säkerställer att vården av hög kvalitet upprätthålls och kontinuerligt förbättras.

Läkare och konsulter får stöd av en utmärkt omvårdnadspersonal som stödjer patienterna i deras estetiska önskemål och bidrar till att skapa en trivsam miljö som bidrar till en känsla av välbefinnande.

Läkaren Kl Solna

Alex Sajjad

Specialistläkare

Shery

Laser & Estetisk Behandlare

Våra Behandlingar I Solna

Solna Erbjuder En Mängd Olika Behandlingar För Dig Och Din Kropp. Behandlingar Kan Innefatta Hud åtstramning, ärrkorrigering, Oönskad Hårväxt, Svettminskning, Fettminskning Eller Avlägsnande Av Ytliga Kärl

Hud Behandling

Hud Behandling

Hos oss på Nordic Skin Klinik arbetar vi med säkra, välbeprövade samt resultatinriktade hudbehandlingar som anpassas efter varje enskild individs ålder, kön och förutsättningar.

Boka

Injektion Behandling

Injektion Behandling

För att snabbt och lätt bli av med fina linjer och rynkor i ansiktet erbjuder vi på Nordic Skin Academy olika typer av injektionsbehandlingar. Med tiden förändras ansiktet och de största synliga skillnaderna syns i ansiktsregionen i form av veck, som gör att man ser trött och hängig ut. I andra fall kan man också se arg, utan att vara det. Flera upplever att förändringen kommer över en natt och vill snabbt och enkelt åtgärda problemet.

Boka

Trådlyft Behandling

Trådlyft Behandling

Genom åren upplever många att de är pigga men ser trötta ut på grund av rynkor och slapp hud, och det är inte väldigt kul. Denna behandling passar för dig som önskar ett icke kirurgiskt ansiktslyft mot slapp och rynkig hud.

Boka

Nordic Skin Academy

Alla våra utbildare är certifierade och licensierade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet inom branschen och noggrann precision i det arbete vi utför ser vi till att du får bästa möjliga behandlingsresultat. Vi utbildar endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor i injektionsbehandlingar. Vår specialistläkare Alex Sajjad och hans team ger dig utbildning i bland annat botulinumtoxin och fillers på olika nivåer och har idag utbildat flera andra estetiska terapeuter runt om i Sverige. Hos oss får du chansen att ta ett steg in i branschen och kunna behandla marknadens alla behandlingsområden.

Mer Om Akademin

Konsultation

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi varmt en konsultation hos våra erfarna behandlare som då genomgår en behandlingsplan med dig. Under konsultation visar vi också bilder på andra resultat och kombinerar det med medicinska kunskaper, så att vi kan uppnå dina specifika önskemål.

FAQ'S

Ja! Som ny kund är det viktigt att du ska få betänketid på minst 48h innan din estetiska injektionsbehandling enligt den nya lagen som började gälla från 1 juli 2021

Intresserad Av En Behandling?

Boka En Behandling Eller Konsultation Idag!

Boka tid