Filler och Botulinum Toxin utbildning

Vi utbildar endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor i fillers och botulinumtoxin. Våra specialistläkare och sjuksköterskor ger dig utbildning i botulinumtoxin och fillers på olika nivåer och har idag utbildat flera andra estetiska terapeuter runt om i Sverige. Hos oss får du chansen att ta ett steg in i branschen och kunna behandla marknadens alla behandlingsområden.

Medicinskt Ansvarig Läkare
Pris: 20000 kr.
Pris: 16000 kr.
Pris: 36000 kr.
30000 kr.
Pris: 12000 kr.
Pris: 12000 kr.
Pris: 10000 kr.

Helgkurser hos oss

Våra utbildningar sker under en helg på Nordic Skin Klinik i Stockholm. Du kan själv kombinera olika utbildningar men har även möjlighet köpa kurspaket för en rabatterad kostnad. Med vägledning från våra specialister och sjuksköterskor får du relevant information om hur du ska gå tillväga under injektionsbehandlingen, vilken typ av material som rekommenderas för behandling men också tips och hjälp om hur du startar och driver en egen klinik. Efter avslutad utbildning får du ett internationellt certifikat som intygar att du har deltagit i utbildningen. Vi begränsar antalet kandidater till ca 1-2 för att få maximal träning med hög fokus på varje kurskandidat. Vi värdesätter kvalité och vill där att ni får ut det mesta av våra utbildningar.

Fördel med våra utbildningar

På våra kurser i Fillers och Botulinum Toxin erbjuder vi all material under kursen. Du får även en goodiebag som innehåller BTX eller Filler preparat tillsammans med annat startmaterial. Till goodiebagen ingår även ett kurskompendium som du kan använda inför din första injektionsbehandling. Vi samarbetar med Skandinaviens största leverantörer som du efter kursen även har möjlighet att beställa från till en bra rabatterad kostnad. Som kursdeltagare har du möjlighet att ta med modeller till din utbildning, men vi ordnar gärna modeller åt dig utan kostnad. Modeller behandlas av kursdeltagare under handledning av våra utbildare. Modellen betalar en reducerad modellkostnad. Nordic Skin Academy tillförsel dig god service, kaffe och lunch under utbildningsdagen. Du kan enkelt få hjälp med att finansiera dina kurser räntefritt via Medical Finance, läs mer om dem här https://medicalfinance.se

Andra utbildningar på Nordic Skin Academy

Har du alltid drömt om att ta ett kliv in i estetisk medicin men inte är legitimerad vårdpersonal? Söker du utbildning i Stockholm med erfarna estetiska terapeuter? Då tar vi på Nordic Skin Academy hand om dig. Hos oss erbjuder vi även utbildningar för icke-licensierade vårdpersonal som SkinPen, Microtox och laser, Mesoterapi och mycket mer. Du som tidigare har gått våra kurser på Nordic Skin Academy har alltid möjlighet att konsultera och få vägledning av våra handledare. För oss är det viktigt att du som elev hos oss ska känna dig trygg och omhändertagen.


Intresserad av våra utbildningar ?

Anmäl Dig